LAG Marinianis u Slatini održao radionicu za poljoprivrednike

Danas u zgradi Hrvatskoga doma u Slatini LAG Marinianis, u suradnji s Hrvatskom poljoprivredno-šumarskom savjetodavnom službom, organizirao je radionicu namijenjenu potencijalnim prijaviteljima na 1. LAG natječaj.

Na početku radionice prisutne je pozdravio predsjednik LAG-a Marinianis Mirko Rončević izrazivši zadovoljstvo objavom natječaja.

Predstavljanje o 1. LAG natječaju održala je Renata Butka, voditeljica LAG-a. Potencijalnim prijaviteljima predstavila je osnovne informacije o natječaju koji je trenutno raspisan. Predstavljeni su uvjeti prihvatljivosti nositelja projekata, prihvatljive aktivnosti, kriteriji odabira projekata, te procedure i način kod prijave za TO 2.2.1., a koji se odnosi na „Razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava“, ekonomske veličine od minimalno 2.000 € do maksimalno 7.999 €, koji spadaju u rang mikro i malih poduzeća. Također je predstavljena i pokazana dokumentacija potrebna za prijavu na natječaj.

Viša stručna savjetnica Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe, Tihana Bišćan, sve prisutne upoznala je sa izračunom koeficijenta veličinom poljoprivrednog gospodarstva. Voditeljica i predsjednik zahvalili su se svim prisutnima na sudjelovanju, te naglasili kako LAG Marinianis stoji na raspolaganju svima zainteresiranima za prijavu na LAG natječaj. (www.icv.hr, adf)

IMG bc5d6f544c2bb8dd78c983231750a441 V

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content