Općina Crnac prijavila projekte za uređenje društvenog doma u naselju Suha Mlaka i izgradnju pješačkih staza u naselju Crnac

Općina Crnac se, uz savjetodavnu podršku RA VIDRA-e, prijavila za sufinanciranje projekata u 2018. godini, koji su u skladu s projektnim aktivnostima županijske razvojne strategije Virovitičko-podravske županije, odnosno projekt ”Izgradnja pješačkih staza u naselju Crnac-Radićeva ulica” ukupne procijenjene vrijednosti od 1.314.061,45 kn, te projekt ”Uređenje društvenog doma u naselju Suha Mlaka” ukupne procijenjene vrijednosti od 954.478,87 kn.

Projektom ”Izgradnja pješačkih staza u naselju Crnac-Radićeva ulica” planira se izgraditi pješačka staza u naselju Crnac u dužini 2.5 km. Cilj je izgradnjom nogostupa u naselju osigurati sigurnu komunikaciju djece, učenika i mladih kao i cjelokupnog stanovništva, te tako doprinijeti poboljšanju života na ovom ruralnom području.

Cilj projekta ”Uređenje društvenog doma u naselju Suha Mlaka” je revitalizacija, kao i podizanje razine turističke ponude, razine komunalnih usluga i standarda kroz održavanje i obnovu zgrade. (www.icv.hr, df, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content