Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte “Petar Zecimir” i “Gringo”

blank
Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte:

Petar Zecimir – 25.03.2018. – 17:00h

IZVORNO IME: Peter Rabbit
REDATELJ: Will Gluck  |  ŽANR: Animacija, obiteljski, komedija
ULOGE: Luka Bulić, Hana Hegedušić, Tihana Lazović, Dušan Bućan, Franjo Dijak
TRAJANJE FILMA: 95 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Velika Britanija  |  PLAKAT FILMA
SADRŽAJ FILMA:

Animirano – igrani film Petar Zecimir priča nikad prije ispričanu priču o Petru Zecimiru koja počinje tako što Petar i njegova cijela obitelj preuzmu farmu starog gospodina Gregorca te ju počnu uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Tomica Gregorec, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. No, mladi Gregorec nije samo nevjerojatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se naime zaljubljuje u lokalnu slikaricu Bibu koja je ujedno i zekova surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga za otjerati uljeza što na koncu rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Petra Zecimira i mladog Tomice odvest će ih u veliku avanturu daleko izvan njihove idilične jezerske četvrti ravno u prometnu londonsku podzemnu željeznicu pa sve do opasnih ulica grada i natrag. Ali na kraju, Petar mora shvatiti da mrkva i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i obitelj.

Animirano-igrani film Petar Zecimir snimljen je prema istoimenoj seriji knjiga poznate engleske spisateljice Beatrix Potter. Knjige su postigle nevjerojatno veliki uspjeh i do danas su prevedene na 36 jezika te su, s preko 45 milijuna prodanih primjeraka, jedne od najprodavanijih knjiga svih vremena.

 

Gringo – 25.03.2018. – 19:00h

IZVORNO IME: Gringo
REDATELJ: Nash Edgerton   |  ŽANR: akcijska komedija
ULOGE: Charlize Theron, Amanda Seyfried, Joel Edgerton, David Oyelowo
TRAJANJE FILMA: 110 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
SADRŽAJ FILMA:
David Oyelowo je u ulozi nedavno oženjenog, pristojnog biznismena koji ima udio u farmaceutskoj tvrtki koja se sprema na izlazak na burzu…sve do dana kada mu se život pretvara u pakao radi incidenta u Meksiku. U tom trenutku uljuđeni američki poduzetnik postaje kriminalac.

 

Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h
AKO ULAZNICE NISU RASPRODANE U PRETPRODAJI, prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije.
Cijena karte je 20 kuna.