Predavanje o nasilju na Internetu, humanitarne aktivnosti i ljetno okupljanje samo su dio budućih aktivnosti Savjeta mladih grada Virovitice

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin održao je danas prvi sastanak s članovima Savjeta mladih grada Virovitice. Tom prilikom predsjednica Savjeta Mirela Krmpotić prezentirala je gradonačelniku planirane aktivnosti, za što im je on pružio punu podršku, a govorilo se i o uređenju prostora nekadašnjeg Vanadisa koji će udruge mladih u budućnosti koristiti za razne aktivnosti.

Članovi Savjeta mladih grada Virovitice od početka godine uključili su se u razne aktivnosti pa su tako snimili prigodan video povodom Dana materinjeg jezika u koji su se uključili i mladi iz inozemstva. Osim toga, vrijedna mladež na prigodan je način obilježila i Valentinovo. Izradili su unikatne poklone kojima su iznenadili korisnike doma za starije i nemoćne osobe na području grada.

Što se tiče budućih aktivnosti, sljedeća je prikupljanje potrepština za Socijalnu samoposlugu „Djelo ljubavi“ povodom Uskrsa. Nadalje, u planu je predavanje u školama vezano uz aktualnu temu s kojom se svakodnevno susrećemo, a riječ je o nasilju na Internetu te tribina na kojoj bi mladi poduzetnici i OPG-ovci govorili o svojim iskustvima. Članovi Savjeta mladih neće odmarati ni tijekom ljeta te su najavili širok spektar zabavnih, rekreativnih i sportskih aktivnosti. (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content