Predblagdanski mali sajam u Slatini

Članovi Udruge osoba s invaliditetom Slatina na svom štandu u centru Slatine prodavali su po simboličnim cijenama svoje rukotvorine, te prikupljali donacija za daljnji rad udruge.

– Okupili smo se danas na svom štandu sa svojim radovima koje su naši članovi izrađivali protekla tri mjeseca u okviru uskršnjeg programa. Sve što vidite prodajemo po simboličnim cijenama, odnosno svatko da onoliko koliko može. Na štandu se, tako, mogu kupiti razni predmeti s uskršnjim motivima i uskršnji ukrasi – rekla je Maja Štampar, voditeljica štanda članova Udruge osoba s invaliditetom Slatina.

mini uskrs 1

Uz Udrugu s invaliditetom, štandove na slatinskom Trgu sv. Josipa postavili su i učenici Industrijsko-obrtničke škole Slatina, te Školska zadruga ”Zalatnuk” Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina. Učenici IOŠ Slatina prodajom svojih radova prikupljali su financijska sredstva za pomoć djeci Afrike, dok će zadrugari ”Zalatnuka”, prodajom svojih proizvoda, prikupljena sredstva utrošiti za daljnji rad zadruge. (www.icv.hr, adf)

mini uskrs 7 mini uskrs 6 mini uskrs 4 mini uskrs 3 mini uskrs 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content