Udruga umirovljenika Korija slavi 20 godina uspješnog rada

Udruga umirovljenika Mjesnog odbora Korija, koja ove godine slavi 20 godina postojanja i rada, održala je u subotu, 3. ožujka, redovnu izvještajnu skupštinu. Predsjednica Udruge Božena Rajnović prisjetila se tom prilikom samih početaka, kao i prijašnjih predsjednika koji su uspješno vodili ovu udrugu koja broji 50-ak članova. Što se tiče prošlogodišnjih aktivnosti, važno je naglasiti da je u fokusu djelovanja humanitarni rad, odnosno starijim članovima se nastoji koliko god je to moguće olakšati staračke dane. Tako se, između ostalog, obilazi bolesne i nemoćne članove povodom uskrsnih i božićnih blagdana. Osim toga, redovno se organiziraju druženja, a prošle godine su, u suradnji s Udrugom umirovljenika Golo Brdo organizirani izleti u Vukovar i Stubičke Toplice.

– Zahvaljujemo gradonačelniku Virovitice Ivici Kirinu, gospodinu Željku Iharošu i našem predsjedniku Mjesnog odbora Mariju Deskaru koji su nam sa svojim donacijama velika podrška u radu, rekla je Božena Rajnović.

MG 7169

Rad udruge pohvalila je zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek – Golinac koja je istaknula kako će u Gradu Virovitici i nadalje imati partnera s kojim će rješavati probleme na koje nailaze u svom djelovanju.

MG 7210 MG 7219

Zamjenik gradonačelnika Damir Marenić ovom je prilikom čestitao članovima Udruge na 20 godina rada, pripadnicama nježnijeg spola i nadolazeći Dan žena, uz poruku da taj entuzijazam i dobru volju prenesu i na mlađe generacije. (virovitica.hr; foto: M. Bašić)

MG 7154 MG 7171 MG 7180 MG 7192 MG 7231

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content