Virovitičko-podravska županija subvencionira doktorima medicine kamate na stambene kredite

Virovitičko-podravski župan, Igor Andrović, objavio je Javni poziv za iskaz interesa za subvenciju kamata na stambene kredite kojih su korisnici doktori medicine zaposleni u zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija.

Cilj javnog poziva je ispitivanje zainteresiranosti doktora medicine za korištenje subvencije za kamate na stambene kredite za nekretnine koje se nalaze na području Virovitičko-podravske županije.

Pravo na subvenciju imaju doktori medicine koji su zaposlenici na neodređeno vrijeme u zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija, a koji:

– već imaju ugovoren stambeni kredit za nekretninu na području Virovitičko-podravske županije koja služi za stanovanje ili

– namjeravaju ugovoriti stambeni kredit za kupovinu ili gradnju nekretnine radi rješavanja svog stambenog pitanja na području Virovitičko-podravske županije tijekom 2018. godine.

Subvencija kamata na kredit po korisniku će se odobravati u iznosu do 1.000,00 kn mjesečno. Subvencija kamata na kredite se odobrava za period od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine, a za svaku narednu kalendarsku godinu objavit će se novi javni poziv na koji se svi korisnici mogu ponovno prijaviti.

Prijava iskaza interesa ostvaruje se popunjavanjem Obrasca za prijavu iskaza interesa za subvenciju kamata na stambene kredite kojih su korisnici doktori medicine zaposleni u zdravstvenim ustanovama čiji je osnivač Virovitičko-podravska županija, a koji je u privitku ovog Poziva.

Prijave se dostavljaju Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica. Rok za podnošenje prijava je 10. travnja 2018. godine.

Sve informacije vezane za Poziv ili obrazac mogu se dobiti u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica svakim radnim od 07,00-15,00 sati. Cijeli tekst natječaja može se na Virovitičko-podravskoj županiji, u rubrici „Natječaji“ ili ovdje. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content