Rukometašice Pitomače u subotu igraju s hrvatskim prvakinjama

U 21. kolu prve lige rukometašice Pitomače na svom terenu u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači igraju s hrvatskim prvakinjama Podravkom Vegetom. Utakmica se igra u subotu 14. travnja u 18 sati. Gošće su apsolutni favoriti, ali to ne znači da Pitomačanke pruže maksimum i možda naprave iznenađenje.

Orahovica dočekuje Valpovku, Slatina igra u Slavonskom Brodu

Druga liga istok došla je do sedamnaestog kola. Rukometaši Orahovice u subotu 14.travnja u 19 sati sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu igraju s Valpovkom iz Valpova. U isto vrijeme igra se utakmica u sportskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu, gdje s domaćim rukometašima igra momčad Slatine.

Rukometašice Mikleuša gostuju u Petrijevcima

Svoju utakmicu 15.kola treće lige istok rukometašice Mikleuša igraju u nedjelju 15.travnja u 18 sati u sportskoj dvorani u Petrijevcima s domaćom ekipom.

Mlađi Kadeti Viro Virovitice gostuju u Varaždinu

U devetom krugu 1.lige mlađih kadeta rukometaši Viro Virovitice gostuju u Varaždinu. U tamošnjoj sportskoj dvorani Graberje u subotu 14.travnja igraju s Varaždinom u 10, te s Nedelišćem u 12 sati.

Djevojčice A Tvin Virovitice putuju u Križevce

U desetom krugu 1.lige djevojčica rukometašice Tvin Virovitice gostuju u Križevcima. u 14,10 igraju s Loniom iz Kutine, a u 16,10 sati s domaćim Radnikom. To su mladim Virovitičankama odlučujuće utakmice za odlazak na državnu završnicu.

Dječaci B Viro Virovitice igraju u Garešnici

U okviru 12.kruga 1.lige dječaka B mladi rukometaši Viro Virovitice igraju u subotu 14.travnja u sportskoj dvorani osnovne škole u Garešnici s Daruvarom i domaćim rukometašima. Turnir se igra od 10 do 14 sati. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content