GRAD VIROVITICA OSIGURAO ALTERNATIVU Ovog ljeta građanima besplatan prijevoz na bazene u Barcs

S obzirom na to da je u sklopu projekta obnove Dvorca Pejačević i Gradskog parka iz kulturno-povijesne jezgre uklonjen bazen, Grad Virovitica ovog će ljeta za svoje građane organizirati besplatan prijevoz u susjednu Mađarsku, na bazene u Barcs.

– Trenutno smo u fazi prikupljanja ponuda, odnosno postupku javne nabave za prijevoz građana iz Virovitice u Barcs. Naš prijedlog je da prijevoz organiziramo tri puta tjedno, odnosno, u petak, subotu i nedjelju. Plan je da autobusi iz Virovitice kreću u 15 sati pošto je od 16 sati cijena ulaznice 50 posto jeftinija, dok bi povratak bio u 20 sati. Za početak bi išao jedan autobus, no ukoliko bude dovoljno zainteresiranih i to ćemo pojačati, rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica dodavši da Grad Virovitica na prijevoz planira utrošiti 40.000 kuna.

Inače, organizacija besplatnog prijevoza u planu je u prijelaznom razdoblju dok Virovitica ponovno ne dobije svoj bazen, za što postoji idejno rješenje koje je ovih dana i prezentirano javnosti. Idejnim rješenjem predviđena je izgradnja dva otvorena bazena, odnosno olimpijskog bazena s tribinama te bazena za malu djecu s nadstrešnicom, a bazenski kompleks gradit će se na prostoru bivše vojarne. (virovitica.hr, foto: www.wellness-centar.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content