Na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Vukovaru pet sudionika iz Virovitičko-podravske županije

U Vukovaru je 03. svibnja 2018. započela dvodnevna akcija „Kupujmo hrvatsko“, gdje se među mnogobrojnim sudionicima, posredstvom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, predstavlja i pet sudionika iz Virovitičko-podravske županije.

Na svečanosti otvorenja govorili su: Ivan Penava, gradonačelnik Grada Vukovara, Božo Galić , župan Vukovarsko-srijemske županije i Luka Burilović, predsjednik Hrvatske gospodarske komore.

Organizacijom ove akcije „Kupujmo hrvatsko“ u Vukovaru, Hrvatska gospodarska komora, putem najpoznatije promotivne nacionalne akcije nastavlja 21 godinu
dugu tradiciju promocije domaćih kvalitetnih proizvoda, na trgovima i ulicama hrvatskih gradova. Ovo je prva akcija ove godine, a slijede akcije „Kupujmo hrvatsko“
u: Rijeci, Zagrebu, Bjelovaru i završni specijalizirani oblik: Hrvatski proizvod za hrvatski turizam biti će u Zagrebu.

JPG 2

Na akciji „Kupujmo hrvatsko“ u Vukovaru sudionici s područja Virovitičko-podravske županije su: Poljoprivredno poduzeće Orahovica, s vinima i lješnjacima, OPG Luka Ivoš iz Gornjeg Bazja, s bučinim uljem, košticama golice, sjemenkama lana i hladno prešanim uljima, OPG Petar Rakošević sa sokovima, čajevima i sirupima od aronije, te OPG Jasna Doner iz Sladojevaca i OPG Pemper Virovitice, sa medom i ostalim pčelinjim proizvodima.

Promocijom nositelja znakova Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. Akcija Kupujmo hrvatsko je jedan od najpoznatijih poticaja proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. (hgk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content