U sklopu 50. Orahovačkog proljeća, Udruga PAUK nastavila s projektom kina na otvorenom

U sklopu 50. Orahovačkog proljeća, Udruga PAUK nastavila je sa svojim projektom kina na otvorenom.

Kino će biti dostupno svima do kraja manifestacije i to na staroj lokaciji bivšeg dječjeg igrališta u sklopu školskog centra:

-Svake godine u ljetnom periodu organiziramo kino na otvorenom što se pokazalo iznimno posjećenim i praćenim pa smo ove godine krenuli nešto ranije i to u sklopu Orahovačkog proljeća. Već prve večeri je staro vrtićko igralište bilo puno, što pokazuje da je ovaj projekt uistinu pun pogodak. Kino na otvorenom bit će do kraja manifestacije, a onda nastavljamo u ljeto. Atmosfera je kao i uvijek dolična, travnata podloga, bale sijena za sjesti, ima tu i pokoji kauč iz naših prostorija, naše domaće kokice po povoljnoj cijeni uz činjenicu kako je riječ o donaciji za rad udruge. Dakle, sve što preostaje je ponijeti dekicu i izvesti ljepšu polovicu ili pak cijelo društvo na film. U projekcijama će biti svih žanrova, od domaćih i ex-yu komedija, ljubića i malo horora jer svatko nešto voli. – kaže predsjednik PAUK-a Mirko Kufner.

3005kinonaotvorenom5 Custom

Posjetitelji su ponovno došli iz cijele regije, a ponajviše su dakako bili oduševljeni domaći, Orahovčani što je ovakva večernja priredba u njihovom gradu:

-Svaka čast udruzi PAUK na ovom projektu. Redovno sam svake godine na ljetnom kinu sa svojom djevojkom i uistinu uživam jer na kraju krajeva Orahovica nema svoje kino pa je ovo jedinstvena prilika za pogledati dobar film na velikom platnu. Posjet ljetnom kinu kao i horor večerima u studenom pokazuju da je kino ovom gradu itekako potrebno, a ono što je poseban dokaz je da na projekcije ne dolaze samo mladi nego tu ima svih generacija. “Paukovci” su se još jednom pokazali kao sjajan organizator i kao ekipa koja zna prepoznati želje svojih sumještana. – kaže Ivan Nekić iz Orahovice. (www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content