Vikend na županijskim nogometnim terenima: Mikleuš i Rezovac i dalje bodovno izjednačeni, Sloga iz Zdenaca pred potvrdom naslova prvaka…

1 ŽNL: Mikleuš i Rezovac i dalje bodovno izjednačeni

U subotu, 26. svibnja u 17:30 sati igra se samo jedna utakmica, u Okrugljači kod Graničara gostuje drugoplasirani Mikleuš. Domaći igrači bi pobjedom osigurali opstanak u ligi, dok s druge strane Mikleušu svaki bod treba u borbi za drugu poziciju.

U nedjelju, 27. svibnja u 17:30 sati igraju se sve ostale utakmice. Rezovac na domaćem terenu ima lakši posao jer igra s gostima iz Čađavice, koji su prošle nedjelje neočekivano izgubili na svom terenu od Podravca iz Sopja. Podravac, nakon spomenutog gostujućeg uspjeha, dočekuje Mladost iz Čačinaca.

Vodeće Suhopolje gostuje u Gornjem Bazju kod Bratstva. U Četekovcu Dinamo ugošćuje Zrinski iz Nove Bukovice, koji je proteklog vikenda pobjegao s posljednjeg mjesta. Lukač 05 na gostovanju u Gradini ima priliku nadoknaditi bodove koje su nesretno izgubili prošle subote na domaćem travnjaku od Rezovca. Zanimljivo će biti i u Sladojevcima gdje Slavonija ugošćuje Voćin.

U dvadeset četvrtom kolu 1. ŽNL igraju: Dinamo Četekovac – Zrinski, Graničar Okrugljača – Mikleuš, Gradina – Lukač 05, Bratstvo – Suhopolje, Rezovac – Mladost 1930. Čađavica, Podravac Sopje – Mladost Čačinci i Slavonija – Voćin.

2. ŽNL: Sloga iz Zdenaca pred potvrdom naslova prvaka

U skupini zapad vodeća Bušetina 1947. gostuje u Podgorju gdje joj neće biti nimalo lako. U Koriji igraju direktni konkurenti za drugo mjesto na tablici, domaći Omladinac i Croatia iz Grabrovnice.

Sveti Đurađ na gostovanju u Turanovcu želi nastaviti svoj uspješni niz. Dogovorom klubova, utakmica Mladost Vukosavljevica – Sokol igra se u Milanovcu, gdje je proštenje i slavi se Dan mjesnog odbora.

U skupini istok Sloga iz Zdenaca na svom terenu može potvrditi naslov prvaka. Za to joj je dovoljan bod u susretu s Crncem.

U dvadeset prvom kolu 2. ŽNL zapad u nedjelju, 27. svibnja u 17:30 sati igraju: Mladost Vukosavljevica – Sokol, Bilogora 1947. – Napredak, Turanovac – Sveti Đurađ, Drava – Stara Brezovica, Podgorje – Bušetina 1947. i Omladinac – Croatia.

U dvadeset prvom kolu 2. ŽNL istok u nedjelju, 27. svibnja u 17:30 sati igraju: Plavi – Mladost Bakić, Ćeralije – Munja, Sloga Zdenci – Crnac, Tehničar – DOŠK i Borova – Standard, dok je Mladost iz Miljevaca slobodna.

3. ŽNL: Hoće li vodeće momčadi potvrditi naslov prvaka na gostovanjima?

Dinamo iz Kapele Dvora, još nije potvrdio naslov prvaka. Ove nedjelje ide na gostovanje u Otrovanec, gdje mu neće biti lako. U skupini istok vodeće Kozice putuju u Orešac, koji će pokušati iznenaditi vodeću momčad lige.

U sedamnaestom kolu 3. ŽNL zapad u nedjelju, 27. svibnja u 17:30 sati igraju: Sloga Dugo Selo – Brana, Mladost Stari Gradac – Podravec Dinjevac, Otrovanec – Dinamo Kapela Dvor i Graničar Žlebina – Kladare, dok se utakmica Turnašica – Bilogorac igra također u nedjelju, 27. svibnja, ali u 17 sati.

U sedamnaestom kolu 3. ŽNL istok u nedjelju, 27. svibnja u 17:30 sati igraju: Slavonac – Meljani, Orešac – Kozice, Grabić – Krčevina i Vaška – Slaven, dok je Dinamo iz Josipova slobodan. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content