Fotogalerija: U Vukosavljevici održan 24. hrvatski festival sportske rekreacije na selu

U subotu u Vukosavljevici održan je 24. festival sportske rekreacije Sport za sve. Loše vrijeme tijekom noći i ranog jutra nije pokolebalo domaćine i goste. Postepeno se vrijeme proljepšalo i sve je s uspjehom odrađeno.

Na ovogodišnjem festivalu sudjelovalo je jedanaest ekipa: Salinovec, Gornji Bogićevci, Stažnjevec, Lančić Knapić, Višnjica, Kaniža, Poljana Biškupečka, te četiri ekipe s područja naše županije, Vukosavljevica, Sopje, Vaška i Podgorje.

Dvije naše ekipe su dominirale natjecanjem. Od deset disciplina one su bile prve u devet:

Mladost iz Vukosavljevice osvojila je prva mjesta u hodanju na štulama u muškoj i ženskoj konkurenciji, skoku u dalju muškoj i ženskoj konkurenciji, bacanju kamena s ramena i potezanju konopa u muškoj konkurenciji, dok je Podgorje bilo prvo u nošenju košara na glavi, nošenju vode u putama i potezanju konopa u ženskoj konkurenciji. Jedino u penjanju uz uže prvo mjesto nije osvojila ekipa iz naše županije prva je bila ekipa iz Stažnjevca.

IMG 0905 Custom

Medalje i pehare najboljima su podijelili predsjednik županijskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ Zvonko Špoljarić, načelnik općine Špišić Bukovica Hrvoje Miler, predsjednik općinskog vijeća Špišić Bukovica Tihomir Majstorović, predsjednik Hrvatskog saveza sportske rekreacije „Sport za sve“ Vladimir Findak i dopredsjednik udruge sportske rekreacije „Sport za sve“ „Mladost Vukosavljevica“ Vlado Grlica.

Sve gostujuće ekipe otišle su pune lijepih uspomena s natjecanja i zajedničkog druženja. Domaćini su se o gostima brinuli od dolaska u jutro, kada im je bio organiziran doručak, preko ručka sve do večernje zabave i zajedničkog gledanja reprezentativne nogometne utakmice sa Svjetskog prvenstva iz Rusije. Foto galerija u privitku govori o žaru borbe i navijanju tijekom natjecanja. (www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”467414″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content