NK Kozice pobjednik 3. nogometnog turnira klubova s područja grada Slatine

U organizaciji Zajednice športskih udruga grada Slatine u petak i subotu, 27. i 28. srpnja, održan je treći po redu turnir nogometnih klubova sa područja grada u velikom nogometu.

Na ovogodišnjem turniru, kojem su domaćini bili NK Mladost Bakić i NK Kozice, nastupilo je 6 ekipa koje su se natjecale u dvije skupine. Na stadionu NK Mladost Bakić igrane su utakmice skupine A (NK Slatina juniori, NK Mladost Bakić, NK Slavonija Sladojevci), a na stadionu ”Ivica Filković i Perica Sabo” NK Kozice igrane su utakmice skupine B (NK Kozice, NK Meljani, NK Slatina seniori).

Rezultati skupine A:
NK Slatina juniori – NK Slavonija Sladojevci 3:3 (P 3:5)
NK Mladost Bakić – NK Slavonija Sladojevci 4:1
NK Mladost Bakić – NK Slatina juniori 0:1

Poredak:
1. NK Slatina juniori
2. NK Mladost Bakić
3. NK Slavonija Sladojevci

Rezultati skupine B:
NK Kozice – NK Slatina seniori 1:0
NK Slatina seniori – NK Meljani 6:0
NK Kozice – NK Meljani 1:1

Poredak:
1. NK Kozice
2. NK Slatina seniori
3. NK Meljani

Utakmica za prvo, odnosno drugo mjesto između NK Kozice i NK Slatina juniori igrana je u Kozicama, a pobijedila je ekipa NK Kozice rezultatom 5:2. Pehare ekipama uručili su zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak i član Zajednice športskih udruga grada Slatine Ilija Nikolić.

Utakmica za treće, odnosno četvrto mjesto između NK Mladost Bakić i NK Slatina seniori igrana je u Bakiću, a pobijedila je ekipa NK Slatina seniori s rezultatom 7:3. Pehare ekipama je uručio predsjednik Zajednice športskih udruga grada Slatine Davor Butorac.

(www.icv.hr, adf, foto GB i IN)