U Čađavici će se održati radionice za Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje, te pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga stanovništva

Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike tipa operacije:

• 4.2.2 „Korištenje obnovljivih izvora energije“
• 6.3.1 „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“
• 6.4.1 „Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima“
• 7.2.1 „Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“ • 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“.

Za Operacije, 7.2.1 „Ulaganja u građenje javnih sustava za vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje otpadnih voda“ i 7.4.1 „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“. Radionice će se održati u Čađavici, 16. srpnja, Kolodvorska 2, od 10,00 odnosno 11,00 sati i to za područje cijele Slavonije. Za prijavu na radionice obavezno je prijaviti se ovdje. (www.ruralnirazvoj.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content