Župan Igor Andrović obišao radove na izgradnji ambulante u Čađavici

Virovitičko-podravski župan sa zamjenicima Darkom Žužakom i Marijom Klementom, načelnikom Općine Čađavica Mirkom Rončevićem, ravnateljom Doma zdravlja VPŽ Ivicom Fotezom, te direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. izvođačem radova, obišao je danas, 2. srpnja, ambulantu koja se gradi u Čađavici.

Župan Andrović bio je zadovoljan viđenim, kao i time što će Čađavica konačno dobiti suvremeno opremljenu novu ambulantu.

– Županija kao osnivač zdravstvenih ustanova nastavit će ulaganja u taj sektor, kao ovdje u Čađavici, kako bi svi žitelji županije imali što bolje uvjete liječenja – rekao je župan Andrović pri obilasku ambulante.

Načelnik Rončević najavio je završetak radova do mjeseca rujna ove godine.

– Ovaj smo projekt ostvarili u suradnji s Domom zdravlja VPŽ i Virovitičko-podravskom županijom. Čađavica i sada ima ambulantu, ali ista se selila iz prostora u prostor i nije imala potrebne uvjete za normalan rad. Procjena ukupne investicije je oko 1,800.000 kuna, odnosno 1,400.000 je izgradnja, a 400.000 kuna iznosit će opremanje prostora ambulante. Završetak radova, koji su za sada urađeni oko 80%, očekujemo do mjeseca rujna ove godine. Na radost mještana općine nova ambulanta će uskoro biti izgrađena čime će svi pacijenti imati kvalitetniju zdravstvenu uslugu – najavio je završetak radova načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević. (ADF)

IMG 7574 IMG 7566 IMG 7559 IMG 7557 IMG 7555 IMG 7547 IMG 7545 IMG 7540

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content