1.ŽNL Doznajte tko je najbolji igrač i listu strijelaca nakon odigranog 1. kola

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo 1.ŽNL Virovitičko-podravske županije gdje se istaknuo niz dobrih igrača. Portal www.icv.hr intenzivnije će pratiti utakmice i iz svake odigrane utakmice izabrati najboljeg igrača i ocijeniti ga s bodovima od 1 do 7. Na kraju sezone uz najboljeg igrača lige s područja naše županije, nagradit ćemo i najboljeg strijelca u ligi s našeg područja.

NAJBOLJI IGRAČI
Sedam bodova zasluženo je otišlo u Rezovac, igrač Matej Vujičić ušao je u igru u drugom dijelu s dva zgoditka i dvije asistencije unio preokret i doveo svoju momčad do uvjerljive pobjede. Mateo Jerešić iz Nogometnog kluba Podravac Sopje s dva zgoditka potvrdio je pobjedu svoje momčadi, čime su pokazali svoje ambicije za ovogodišnje prvenstvo te je osvojio 6 bodova. Pet bodova odlazi u Suhopolje, Marino Grizelj postigavši dva zgoditka pokazao je svoju kvalitetu i doveo momčad na prvo mjesto na tablici. Ivan Topić, igrač NK Bušetine 1947., tijekom cijele utakmice držao je pod kontrolom obranu svoje momčadi i zasluženo dobio četiri boda. Tri boda odlazi u Mladost iz Čačinaca, Stipe Čavić postigao je odlučujući zgoditak za pobjedu svoje ekipe na gostovanju u Gornjem Bazju. Mateo Lončar, igrač Lukača 05, dobio je dva boda. Bio je jedan od ključnih kotačića u ekipi Miroslava Čora u Okrugljači – realizirao je kazneni udarac, koji je gostima dao krila za pobjedu. Jedan bod pripao je Antoniju Martinčeviću iz Mladosti 1930. Čađavica. Antonio je postigao jedan zgoditak u Mikleušu, s kojim je njegov sastav zabilježio tri boda.

LISTA STRIJELACA
2 – Jerešić (Podravac), Dežmarić (Rezovac), Vujičić (Rezovac), Grizelj (Suhopolje)
1 – Menegati (Suhopolje), Ibriks (Suhopolje), Balogović (Graničar), Lončar (Lukač 05), Holec (Lukač 05), Klasić (Bušetina), Bušljeta (Sloga), Lončarek (Dinamo), Dorinka (Dinamo), Matijašević (Rezovac), Pšihistal (Bratstvo), Nemeth (Čačinci), Ćavić (Mladost Čač.), Matić (Podravac), Androš (Podravac), Martinčević (Mladost 1930.), Jaković (Voćin)
Autogol – Jurlina (Sloga) (www.icv.hr, foto:pixabay.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content