25. „Gazdanapok 2018“ Međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije u Szentlorincu

U Szentlorincu, u Mađarskoj, od 10. do 12. kolovoza održat će se 25. „Gazdanapok 2018“, međunarodni sajam poljoprivrede i prehrambene industrije na kojem će na kojem će, uz veliko angažiranje Generalnog konzulata RH u Pečuhu i generalne konzulice Vesne Haluga, Republika Hrvatska zemlja partner sajma.

Predstavljanje hrvatskih izlagača na 25. „Gazdanapoku“, zajednički organiziraju Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska gospodarska komora, a realizaciju nastupa hrvatskih izlagača koordiniraju Sektor za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK i HGK – Županijska komora Virovitica.

Na zajedničkom izložbenom prostoru Republike Hrvatske izlaže 29 izlagača iz 8 hrvatskih županija: Bjelovarsko-bilogorske, Dubrovačko-neretvanske, Istarske, Međimurske, Osječko-baranjske, Splitsko-dalmatinske, Virovitičko-podravske i Zadarske županije. Izložbeni prostor Hrvatske, površine 100 m2, opremila je tvrtka „Slavonija expo“ iz Orahovice.

Na svečanosti otvorenja sajma, s hrvatske strane govorit će Tugomir Majdak, državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Republike Hrvatske i Dragan Kovačević, potpredsjednik HGK za poljoprivredu i turizam. U programu će sudjelovati: Tena Grlica, vokalna solistica i Marko Širec, cimbalist, te članovi KUD Virovitica i Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica. (HGK ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content