Čestitka načelnika općine Čačinci Mirka Mališa povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja slavi se 5. kolovoza svake godine kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Na taj datum 1995. Hrvatska vojska je oslobodila okupirani Knin u vojnoj operaciji Oluja.

Na taj dan s izrazitim poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast svim hrvatskim braniteljima, a posebno onima koji su položili svoje živote kao i onima koji su patili, borili se i žrtvovali za bolju budućnost svih nas. Hrvatski su nam branitelji tada otvorili put prema sigurnom i mirnom razvitku naše zemlje. Danas se borimo za bolju Hrvatsku koja s pravom i razlogom traži svoje mjesto u europskoj obitelji demokratskih država i naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Načelnik općine Čačinci, Mirko Mališ, zapalio je svijeću kod spomen obilježja, ispred zgrade općinske uprave, u spomen na sve poginulehrvatske branitelje, asvim građankama i građanima čestita Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. (cacinci.hr)