Djeca hrvatskih branitelja s područja VPŽ i ove će godine na susrete u Savudriju

Županijska Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata u suradnji sa Gradskom organizacijom UHDDR grada Slatine, organizira 18 godina za redom odlazak djece hrvatskih branitelja na državne sportske susrete koji će se održati od 27. do 30. kolovoza u Savudriji.

Na četverodnevne susrete pod nazivom ”Susreti djece, uspomene na sretnu budućnost” odlazi 21 dijete i tri voditelja, te koordinator za Virovitičko-podravsku županiju.

Djeca uzrasta od 1. do 8. razreda osnovnih škola natjecati će se u 10 disciplina i to: mali nogomet, graničar, odbojka, likovna radionica, modeliranje, glazbena radionica, play station 4, elektronski pikado, stolni nogomet, te potezanje konopa kao revijalna disciplina.

U Dječjem odmaralištu ”Vladimir Nazor” u Savudriji na ovim će susretima boraviti preko 500 djece iz svih hrvatskih županija.

Smještaj u kampu, prehrana, te troškove prijevoza djece do Savudrije i natrag, snosi Središnjica UHDDR RH, a pokrovitelj je Ministarstvo hrvatskih branitelja čiji će predstavnik i otvoriti susrete.

Uz nadu da djeca iz naše županije ostvare što bolje rezultate, te da im ovi susreti ostanu u lijepom sjećanju do kraja života i da se sretno vrate svojim kućama, poželio je predsjednik županijske Podružnice UHDDR i koordinator za VPŽ Branko Mihoković.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content