Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte: “Bijeli očnjak SINK” i “Pravednik 2”

Ovog vikenda u kinu PARK pogledajte…

Bijeli očnjak SINK – 19.08.2018. – 17:00h

IZVORNO IME: White Fang
REDATELJ: Alexandre Espigares  |  ŽANR: Animacija, avantura
ULOGE: Zoran Gogić, Ivan Colarić, Janko Rakoš, Olga Pakalović, Dušan Gojić, Alen Šalinović, Janko Popović Volarić
TRAJANJE FILMA: 85 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Francuska  |  PLAKAT FILMA
SADRŽAJ FILMA:
Ova klasična priča ispričana je iz perspektive ponosnog i hrabrog vuka-psa, Bijelog Očnjaka, koji nas vodi na avanturu života.
Nakon što je odvojen od svoje majke još kao mladunče, Bijeli Očnjak je na svom životnom putu naučio važne životne lekcije. Prvo ga je odgajao Grey Beaver, vođa plemena iz Yukona. Tamo je naučio kako se odnositi s poštovanjem prema drugima, kako biti vođa i kako voljeti druge. Međutim, sve se mijenja kada ga uzima zločesti trgovac Beauty Smith, koji ga uvodi u okrutan svijet borbe pasa.  Kada biva spašen od dragog para, Bijeli Očnjak će morati naučiti savladati svoje divlje instinkte i biti njihov prijatelj.

 

Pravednik 2 – 19.08.2018. – 19:00h

IZVORNO IME: The Equalizer 2
REDATELJ: Antoine Fuqua  |  ŽANR: akcija, triler
ULOGE: Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman
TRAJANJE FILMA: 0 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
SADRŽAJ FILMA:
Nastavak filmskog hita The Equalizer iz 2014. godine – film o uroti i osveti. Nakon prvog „Pravednika“ (2014.) u kojem smo upoznali Roberta McCalla (Denzel Washington), bivšeg pripadnika specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru što mu na kraju nije pošlo za rukom, u nastavku „Pravednik 2“ Robert McCall (Denzel Washington) nastavlja raditi ono što najbolje zna – boriti se za pravdu i spašavati one kojima je potrebna pomoć. Kada mu bivšu šeficu i jedinu prijateljicu otmu i ubiju u organiziranoj uroti, Pravednik (Denzel Washington) upušta se u osvetu. Tijekom svoje osvetničke misije susreće se s najiskusnijim ubojicama a možda čak i sebi ravnima. Ali Robertu McCallu strah je nepoznanica. On rješava probleme koje slabiji ne mogu sami riješiti jer on je – Pravednik.