ROKOVO 2018. Produženo radno vrijeme restorana, kafića i fast-food objekata na području grada

S obzirom na pristigle zahtjeve, Kolegij virovitičkog gradonačelnika Ivice Kirina usvojio 3. srpnja Odluku o produženju radnog vremena i izvođenju žive glazbe za ugostiteljske objekte za Dan grada Virovitice – ROKOVO 2018.

Ugostiteljski objekti koji su registrirani kao barovi i restorani, od 12. do 17. kolovoza 2018. godine gostima na usluzi mogu biti do 2,00 sata, s time da u navedene dane na otvorenim i zatvorenim terasama uz ugostiteljske objekte ne smije biti izvora glazbe nakon 1,00 sat. Osim toga, odobrava se i izvođenje žive glazbe i to od 14. do 17. kolovoza također do 1,00 sat, a ugostitelji moraju voditi brigu da za vrijeme trajanja programa na glavnoj pozornici glazba s terasa njihovih ugostiteljskih objekata ne ometa izvođenje programa.

Produženo radno vrijeme odobreno je i objektima jednostavnih usluga i catering objektima, odnosno objektima brze hrane, a oni će moći biti otvoreni do 6 ujutro i to od 12 do 16. kolovoza.

Podsjećamo da ugostitelji nisu dužni podnositi Gradu Virovitici pojedinačne zahtjeve za produženje radnog vremena već Odluka vrijedi za sve koji će raditi duže i izvoditi živu glazbu. (www.icv.hr, virovitica.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content