SPORTSKO DRUŽENJE “ZA NAŠE KLINCE” 30-ak mališana odmjerilo snage u igrama na otvorenom

Danas (subota) je održano sportsko druženje “Za naše klince” na dječjem igralištu u Ulici Dobriše Cesarića. Druženje su organizirali stanovnici ulica Eugena Kumičića i Dobriše Cesarića uz pomoć Mjesnog odbora J.J. Strossmayera, a sve na ideju dviju djevojčica – Zare Majetić i Dore Zubak. Njih su dvije osmislile niz natjecateljskih igara u kojima se odmjerilo čak 30-ak djece. Skakali su u vrećama, bacali kolutove, nosili loptice u žlici, hodali po pločicama, igrali dječju alku i brojne druge igre u kojima su pokazali svoju spretnost.

IMG 20180811 113827

Kako kažu, željele su da se nešto događa u njihovoj blizini i tako odlučile same organizirati natjecanje. Potražile su igre u kojima mogu sudjelovati djeca svih uzrasta, a roditelji su im rado priskočili u pomoć u organiziranju drugog dijela druženja – hrane i pića. Kako bi igralište bilo spremno za sportsko druženje, tate su ga prije nekoliko dana uredili, a tu su im u pomoć priskočili mjesni odbori Čemernica i Sveti Đurađ koji su im posudili opremu.

IMG 19aec2e69c1eeae1f3e12f569b341522 V

Izvrsno odrađena organizacija, dobrosusjedski odnosi, smijeh i dobra zabava obilježili su današnji dan na igralištu u Ulici Dobriše Cesarića. Prema riječima mladih organizatorica, ovakvo sportsko druženje možemo očekivati i sljedeće godine. (www.icv.hr, ml)

[g-gallery gid=”472652″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content