1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Nakon pljuska, kiša golova na svim terenima

U susjedskom derbiju na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju gosti iz Okrugljače su poveli zgoditkom svog najboljeg strijelca Karla Petrinića u četvrtoj minuti. Gostujuću igračku koncepciju narušio je izlazak Stivena Čančara u 22. minuti. Sudac Mario Lončar u 33. minuti udaljio je s gostujuće klupe Željka Černelija. Domaće Bratstvo do odmora je stvorilo nekoliko izglednih prilika, ali nije uspjelo pogoditi mrežu gostujućeg vratara Mihaela Mudrovčića. U nastavku je proradio „mister gol“ Zvonimir Juhas. Na njemu su gosti napravili dva penala. Uz to, dosuđena su još dva penala za domaće koji su tako došli do uvjerljive pobjede. Sva četiri kaznena udarca su realizirana. Tri zgoditka postigao je Zvonimir Juhas, a jednog Nikola Kristić.

Bratstvo Gornje Bazje – Graničar Okrugljača 4:1
Igrač utakmice: Zvonimir Juhas

[g-gallery gid=”477345″]

 

Mikleuš je tek u trećem kolu došao do prvih bodova pobijedivši Slavoniju iz Sladojevaca. Već u prvoj minuti domaći vode zgoditkom Josipa Jančića, koji se još jednom upisao u listu strijelaca. Uz njega su precizni bili Tomislav Giber i Filip Kujavić. Gol za goste postigao je Marko Lah pred sam kraj utakmice.

Mikleuš – Slavonija Sladojevci 4:1
Igrač utakmice: Josip Jančić

Nogometaši Voćina bez svog najboljeg igrača Slobodana Simonovića poraženi su na gostovanju u Bušetini od odlične domaće momčadi. Bušetinci su poveli pred kraj prvog dijela zgodicima Josipa Čokla i Antonija Klasića. U drugom dijelu Darko Bušetinčan je postigao treći zgoditak za domaću momčad, a gol za Voćin djelo je Emanuela Jakovića iz kaznenog udarca.

Bušetina 1947. – Voćin 3:1
Igrač utakmice: Nikola Ciglenec

U uzbudljivoj utakmici u Novoj Šarovki gostujuća momčad Mladost iz Čačinaca je bila bolja. U tri navrata „domaći“ sastav Podravac iz Sopja je uspio izjednačiti. Kod rezultata 3:3 Podravac je u dva navrata mogao povesti, ali nije realizirao izgledne prilike. To koriste gosti i s dva zgoditka potvrđuju svoju pobjedu, s kojom ostaju u vrhu tablice.

Podravac Sopje – Mladost Čačinci 3:5
Igrač utakmice: Toni Ramić

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content