9. PAUČINA UZ DEBELOG PRECJEDNIKA Glazbena manifestacija u subotu, 8. rujna u Orahovici

Udruga mladih P.A.U.K., iz Orahovice, za sve ljubitelje dobre glazbe i zabave organizira 9. Paučinu, glazbenu manifestaciju i ujedno proslavu rođendana udruge. Manifestacija će biti održana 8. rujna s početkom od 20.00 sati u Orahovici, na Ranču „Koral“.

-Na ovogodišnjoj “Paučini” nastupit će Debeli precjednik iz Osijeka, Pi*ke vrište iz Zagreba i The Muddy Breakdown iz Slatine. Ovogodišnji program je bogatiji, naravno uz snagu stare kvalitete te ipak ponekim raznovrsnijim i šarolikijim touchom nego dosad. P.A.U.K. je za goste priredio punk rock, melodic punk i souther rock zvukove do kasnih noćnih sati kada će bendove zamijeniti DJ eMBee i DJ DR. LOG iz Orahovice – rekao je predsjednik PAUK-a Miro Kufner.

Osim u idiličnom šumskom okruženju i rasplesanim ritmovima posjetitelji će također uživati u paljenju tradicionalnog velikog ljetnog krijesa koji će biti najveći dosada i vrlo popularnoj utrci “Rakija run”.

0609paucina 2 Custom

-Za sve žedne osigurano je hladno piće, a moći će se uživati i u gastro delicijama ”masterchefa” vlasnika ranča Koral Mirka Domaćinovića Džombe koji priprema domaće proizvode u svojoj „Kući babe vještice“, kao što su tradicionalni grah, baggete sendvič, kokice i gigant lasagne. Za sve posjetitelje osiguran je i besplatan kamp. Paučina je kao i prijašnjih godina organizirana kao mjesto susreta udruga na području Slavonije s ciljevima koji promiču volonterizam i aktivno uključivanje mladih u kreiranje različitih sadržaja i projekata u svojim sredinama, a omogućava umrežavanje i otvaranje vrata budućim suradnjama sa sličnim udrugama te je pod pokroviteljstvom TZG Orahovica – objasnio je M. Kufner te dodao kako je ulaznice moguće kupiti u pretprodaji po 20 kuna, a na dan događaja, na samom ulazu za 30 kuna.

Pretprodaja ulaznica je u Club Blues Orahovica do 07. rujna, a ulaznica pokriva ulaz i prijavu na 4. “Rakija run”.

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content