FOTO Općina Suhopolje: Postavljena igrališta u Gaćištu i Orešcu, grade se cesta i nogostup u Borovi

Općina Suhopolje već je neko vrijeme veliko gradilište, intenzivno se radi na poboljšanju uvjeta života svih mještana. Tako su ovog tjedna dovršena još dva dječja igrališta, i to u Gaćištu i Orešcu te se radi na prometnicama i nogostupu u Borovi.

Prema riječima načelnika Siniše Horvata uskoro kreće postavljanje dječjih igrališta u Pepelanama i Levinovcu kao i uređenje dječjeg igrališta u sklopu suhopoljskog Dječjeg vrtića. Dovršavaju se radovi na hidroizolaciji fitness centra u sklopu sportskog kompleksa u parku te se očekuje početak uređenja parka u Suhopolju. No ni tu se ne planira stati.

– Aplicirali smo projekte za proširenje mreže nogostupa za četiri nove ulice koje su u vlasništvu Općine. Riječ je o ulicama Andrije Hebranga, Đure Basaričeka, Kralja Zvonimira i Ivana Gundulića i nadamo se da će nadležno Ministarstvo prepoznati potrebu i važnost naše inicijative u cilju povećanja sigurnosti naših stanovnika. Svi preduvjeti za završno uređenje ulica nogostupima su ispunjeni prolaskom mreža energenata i kanalizacijske mreže kroz navedene ulice, čime smo dali svoj maksimalni obol po pitanju poboljšanja kvalitete svakodnevnog života kao jedinica lokalne samouprave – rekao je načelnik Horvat. (www.icv.hr, ml)
[g-gallery gid=”480810″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content