NK “BRATSTVO” GORNJE BAZJE Stadion “Školski vrt” zasjao u novom ruhu

Na stadionu “Školski vrt” u Gornjem Bazju, domu Nogometnog kluba Bratstvo, kraju su privedeni radovi uređenja i obnove koju su uspješno završili vrijedni i marljivi djelatnici kluba.

Radovi su obuhvatili obnovu travnjaka, bojanje i uređenje klupskih prostorija te uređivanje vanjskog prostora. Wc-i su adekvatno opremljeni, sa svim pripadajućim sanitarnim čvorovima, svi tuševi su popravljeni. Cjelokupna infrastruktura sada je na zavidnom nivou. U klub je nedavno stigla i nova oprema. Uprava kluba osigurala je svojim nogometašima kompletnu opremu (dresove i hlačice) renomirane marke Givova.

Stadion “Školski vrt” s pravom nosi titulu jednog od najljepših stadiona u Virovitičko-podravskoj županiji, a sada, u novom ruhu zasigurno će privući još više gledatelja i domaćih navijača.

Uprava kluba potrudila se kako bi svojim nogometašima osigurala što bolje uvjete za kvalitetnije treniranje i postizanje dobrih rezultata, a nedavno je stadion u Gornjem Bazju bio i domaćin u utakmici ženskih nogometnih reprezentacija Hrvatske i Mađarske.

Zavirite u fotogaleriju…

(www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”476993″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content