Objavljen natječaj programa “Zaželi”: Kroz projekt ostvareno 15 novih radnih mjesta

Općina Čačinci, sukladno dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. – programa Zaželi – program zapošljavanja žena za projekt “Zaželi bolji život u Općini Čačinci“, poziva sve zainteresirane nezaposlene žene da dostave prijave za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme za obavljanje poslova: pružanje usluga podrške i pomoći starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju s područja općine Čačinci.

Podsjetimo, vrijednost projekta je 2.913.487,84 kuna i provodit će se u partnerstvu s Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Čačinci, te Područnim uredom HZZ-a u Virovitici i Centrom za socijalnu skrb Slatina.

Opći cilj ovog projekta je u općini Čačinci omogućiti radno sposobnim pripadnicama ranjivih skupina lakši pristup tržištu rada unapređenjem njihovih radnih potencijala i lakšim zapošljavanjem u lokalnoj zajednici i povećanje kvalitete života za 62 krajnja korisnika čime će pozitivno doprinijeti svojoj i njihovoj socijalnoj uključenosti.

Sve zainteresirane žene s područja općine Čačinci više o uvjetima natječaja mogu pronaći na službenim web stranicama Općine, web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i web stranici programa “Zaželi bolji život u Općini Čačinci“. (www.icv.hr, Facebook Čačinci)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content