OSNOVNA ŠKOLA MIKLEUŠ Oni su mala škola velikog srca

Osnovna škola Mikleuš ima dugu i bogatu tradiciju. Počeci školstva u Mikleušu datiraju iz 1857. godine, kada je osnovana jednorazredna škola po kućama pa je tako ova škola prošle godine proslavila punih 160 godina postojanja. Osnovna škola Mikleuš kao mala škola kroz godine ima niz sjajnih uspjeha, među kojima se ističu nagrada HRT-a i MZOS-a u sklopu HRT-ove ekološke emisije „Slušaj kako zemlja diše“, za najljepši školski vrt na području posebne državne skrbi 2010. godine te nagrada za kontinuitet uljepšavanja školskog vrta iz 2014. godine.

03 priznanje najljepši školski vrt 2010.3

Niz učenika postigao je zavidne sportske, političke i druge karijere. Zahvaljujući svojem osnivaču, Virovitičko-podravskoj županiji, škola ima idealne uvjete za obrazovanje djece, počevši od školske dvorane izgrađene 2011. godine do svih ostalih potrebnih standarda. Jedna je od manjih škola na našem području, ali redovito sudjeluje na županijskim natjecanjima i postiže sjajne rezultate.

Osmi razred OŠ Mikleuš 1

E-DNEVNIK
Ove godine dobitnici su i povelje zahvalnosti Virovitičko-podravske županije.
-Ponosni smo na sve naše učenike i djelatnike. Neprestano radimo na novim projektima kako bismo stvorili bolje uvjete za rad učenika i učitelja. Moram zahvaliti našoj općini i načelniku Milanu Dundoviću koji su nam glavni oslonac i pomoć u radu, a naravno isto tako i Virovitičko-podravskoj županiji. Krenula je nova školska godina, za nas s jednim novitetom, a to je korištenje e-dnevnika: od ove školske godine upisivanje sati, ocjena i sve drugo što ide u dnevnik ide putem računala. To će uvelike olakšati posao nastavnicima i vjerujem da će se brzo uhodati. Pred nam su novi izazovi za koje smo, naravno, spremni – rekao je ravnatelj škole Dragan Kraljik. (www.icv.hr, vg, Foto: V. Grgurić)

02 OŠ Mikleuš panorama2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content