POBJEDNIK #BCB IZAZOVA NA 3. UNUSUAL GIN WEEKENDU Virovitičanin Dejan Herceg putuje u Berlin na najveći barmenski sajam u svijetu

Foto: V. Tolić

Virovitičanin Dejan Herceg pobjednik je #bcb izazova za barmene koji ga od 7. do 11. listopada vodi na Bar Convent u Berlin, najveći sajam ove industrije na svijetu. Dejan je završio školu za barmene u Rijeci, a ovim se poslom bavi već 10 godina. Njegova karijera vodila ga je preko Kadene na Cresu i Aqua cluba Biograd, do Massima na Korčuli pa sve do La Bodege u Dubrovniku.

Foto: V. Tolić

Danas svoju karijeru gradi upravo u Virovitici gdje već godinu dana vodi mnogima omiljen Chocolate cafe, svoj vlastiti bar. Na #bcb izazov, koji je održan u sklopu 3. Unusual Gin Weekenda u Zagrebu, Dejana je prijavila djevojka, a on se pokazao i dokazao.

Foto: V. Tolić

Njegovo ponašanje i komunikacija s gostima i kolegama, maštovitost u upotrebi začina, profesionalnost i pristup barmenskom poslu oduševio je goste, ali i Botanica brand ambassadora Ivana Mandarića. Zajedno s Mandarićem u Berlinu će Dejan raditi na Botanica kućici u sklopu sajma, a sigurni smo da će i njih oduševiti sa svojim koktelima. (www.icv.hr, žđl)

Foto: V. Tolić