PROMO HRVATSKI DUHANI: Zlatnim listom nagrađeni kooperanti M. Martinušić i N. Marković

Ove godine u Hrvatskim duhanima odlučili su nastaviti dobru praksu nagrađivanja kooperanata, tako da su na svoj 60. rođendan odlučili kroz posebnu nagradu, praćenu iznosom od 10.000 kuna, dvoje njih nagraditi za vjernost i budućnost.

MG 3527

Kao zahvalu za dosadašnju uspješnu suradnju i poticaj za njezin nastavak, nagrada Zlatni list za budućnost uručena je mladom kooperantu iz Turnašice, Mariju Martinušiću.

-Ovo priznanje obitelji, koja se s proizvodnjom duhana bavi oko 50 godina, a koja ga ove godine proizvodi na površini od  oko 15 hektara, poticaj nam je da se potrudimo još raditi na unapređenju proizvodnje, što će utjecati i na samu kvalitetu proizvedenog duhana – kazao nam je Mario Martinušić.

MG 3533

Nagrada Zlatni list za vjernost dodijeljena je Nevenki Marković iz Treštanovaca. -Proizvodnjom duhana naša se obitelj bavi tridesetak godina, a ova nagrada je za nas dokaz da smo na dobrom putu u podizanju kvalitete proizvodnje.

Duhan sadimo na više od 25 hektara površine, a ovom prigodom moram istaknuti da nas u proizvodnji Hrvatski duhani vrlo dobro prate te da smo izuzetno zadovoljni suradnjom – naglasio je Goran Marković, koji je u ime majke Nevenke preuzeo nagradu. (www.icv.hr, promo Hrvatski duhani, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content