ŠSD OŠ IVANE BRLIĆ-MAŽURANIĆ IZ VIROVITICE – IZVRSNI REZULTATI U SPORTU „Atletski divovi“ i izvrsne rukometašice koje promiču boje škole

Kroz povijest, Školsko sportsko društvo Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice ostvarilo je zapažene rezultate kako na regionalnim, tako i na državnim natjecanjima. U nekoliko navrata imalo je prvake Hrvatske u rukometu, a posebno su blistali na Krosu Sportskih novosti. Učenici i mentori škole, u suradnji s vanjskim suradnicima, ostvarili su posljednjih nekoliko godina izvrsne rezultate u sportskim natjecanjima učenika osnovnih škola na državnoj razini. Tako je bilo i ove godine, kada je Školsko sportsko društvo Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice postalo prvakom Krosa Sportskih novosti u petom od zadnjih šest nastupa i zaslužilo epitet „atletski divovi“.

Osim toga, ove godine su školske prvakinje Hrvatske postale rukometašice i atletičarke petih i šestih razreda, ove, po broju učenika, najveće osnovne škole u Virovitici. Iako je teško nabrojati sve uspjehe kroz povijest, jedno je sigurno – bilo ih je mnogo, a ova virovitička osnovna škola postala je prepoznatljiva na velikim sportskim natjecanjima. Povelju zahvalnosti za iznimne rezultate ostvarene u djelatnosti sporta Školsko sportsko društvo Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice i više je nego zaslužilo. (www.icv.hr, kt)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content