1. ŽNL Podravac konačno pobijedio, Sloga odnijela bodove iz Gornjeg Bazja, golijada u Četekovcu

Nakon sedam kola bez pobjede, Podravac iz Sopja došao je do punog plijena. Utakmica s Mikleušom počela je dominacijom gostujuće momčadi. Mikleuš je u sedmoj minuti poveo zgoditkom Mrve i stao. Podravac je preuzeo inicijativu i osigurao uvjerljivu pobjedu. Glavni posao je obavio kapetan Matić, koji je postigao tri zgoditka, a jednog je pridodao Kizivat. Nogometaši iz Sopja sada imaju bolji pogled na tablicu.

Podravac Sopje – Mikleuš 4:1
Igrač utakmice: Marko Matić

Na početku utakmice gosti iz Zdenaca stekli su veliku prednost. Domaći igrač Peić napravio je tri teža prekršaja na istom igraču Sloge, Dijanešiću, od kojih su dva sankcionirana žutim kartonima. Peić je morao napustiti igru već u petnaestoj minuti i time oslabio svoju momčad. Brojčano inferiornije Bratstvo uspješno je pariralo gostima. Nakon prekršaja nad Kristićem u sedamdesetoj minuti, iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca, domaća momčad zgoditkom Juhasa vodi 1:0. Juhas je do tog trenutka bio nevidljiv u igri. U 75. minuti zgoditkom Dedaja gosti poravnavaju rezultat. Vratković sedam minuta prije kraja postiže drugi zgoditak za goste iz Zdenaca, čime oni osiguravaju pobjedu.

-Zadovoljni smo igrom i rezultatom. Posebno bih potencirao odlično suđenje Brune Fabijanca. Slijedi nam domaća utakmica sa Suhopoljem. Imamo kvalitetnu momčad, ali u toj utakmici, trebat će nam i sreća za pozitivan rezultat, jer gosti imaju odlično posloženu momčad. Utakmicu ćemo igrati na neutralnom terenu u Velikom Rastovcu, budući da na našem igralištu počinju radovi na obnovi svlačionica – rekao nam je Darko Čiš iz zdenačke Sloge.

Bratstvo Gornje Bazje – Sloga Zdenci 1:2
Igrač utakmice: Benjamin Dijanešić

Nakon tri uzastopna poraza, Rezovac je pod palicom novog trenera Saše Jeftinije ušao izuzetno motivirano u domaćem susretu s gostima iz Čađavice. Domaća momčad stvorila je niz prilika od kojih su realizirali samo jednu. Na početku drugog dijela zgoditak je postigao iskusni Kovačević. U nastavku slijedila je revija domaćih promašaja. U nekoliko navrata pogodili su okvir gola. Gosti su imali puno sreće. Pred sam kraj susreta, u osamdeset petoj minuti lucidni gostujući igrač Perošević dočekao je odbijenu loptu i smjestio ju iza domaćeg vratara za 1:1. Rezovac je prekinuo seriju poraza, ali nije uspio doći do sva tri boda.

Rezovac – Mladost 1930. Čađavica 1:1
Igrač utakmice: Mihael Boroša

Gledatelji u Četekovcu mogli su biti dvostruko zadovoljni. Vidjeli su osam zgoditaka, a domaća momčad upisala je najuvjerljiviju pobjedu kola. Već do odmora domaći napadači postigli su pet zgoditaka. Do kraja su malo smanjili ritam, tako da su u drugom dijelu postigli tri zgoditka. Najefikasniji je bio Kokoška s četiri zgoditka. Dva je polučio Tunić, a po jednog Hrkač i Kristić.

Dinamo Četekovac – Slavonija Sladojevci 8:0
Igrač utakmice: Darko Kokoška

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content