4. LIGA BJ-KC-VT Virovitica će u Garešnici pokušati ušutkati domaće “Gary Gunse”

Nakon pobjede na domaćem terenu protiv Slatine 2:0 u županijskom derbiju, nogometaši Virovitice okreću se novom izazovu, utakmici sedmog kola gdje će gostovati kod Garića u Garešnici.

U ligi koja  broji 14 klubova, momci s Vegeške drže odlično peto mjesto, samo pet bodova dijeli ih od vodećeg Tehničara iz Cvetkovca. S druge strane, Garić je u problemima. Ekipa iz Garešnice na 11. je poziciji sa pet osvojenih bodova. Uz jednu pobjedu i dva neriješena ishoda upisala je tri poraza, a u šest utakmica postigli su samo tri pogotka. Virovitica je druga momčad lige po efikasnosti, odnosno broju postignutih golova, čak 12, dva manje od vodećeg Papuka koji ima 14. Ovaj podatak sigurno se neće svidjeti  Garešničanima.

-Nakon pobjede na domaćem terenu i nakon uspješnog niza koji je iza nas, idemo na jedno teško gostovanje. Iako ekipa Garešnice na tablici ne stoji dobro, ne smijemo nikoga podcijeniti. To je vrlo iskusna ekipa i na domaćem terenu uvijek “tvrda i čvrsta”. Moramo biti jako oprezni i ući maksimalno skoncentrirani. Međutim, vjerujem u svoju ekipu i nadam se pozitivnom rezultatu – riječi su Samuela Spudića, trenera-igrača Virovitice.

Utakmica zasigurno neće biti lagana, domaći navijači vole “nabrijati” atmosferu, no momčad Samuela Spudića pokušat će ih ušutkati u ranoj fazi utakmice.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 6. listopada u 16 sati.

(www.icv.hr, ts)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content