CRVENKA NIJE MOGAO SAM Virovitica poražena u Garešnici, sada je na redu lider iz Cvetkovca

Virovitica je u sklopu sedmog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica gostovala kod Garića, u Garešnici.

Iako su silno željeli pobjedu, to je jedna od onih utakmica kada ništa ne polazi za rukom. Trud i želja ovoga se puta nisu isplatili, a Spudićevi puleni pali su hrabro. Minimalna pobjeda domaćina je vratila u život i vjeru da još stignu u borbu za gornji dom ligaške ljestvice.

U utakmici bez puno šansi jedan je trenutak presudio, onaj u 38. minuti kada je domaći igrač Havliček pogodio nakon jednog ubačaja pred domaća vrata i nekoliko “odbijanaca”.

-Čestitam domaćinu na pobjedi. Tvrda i teška utakmica kao što sam i očekivao, u kojoj je domaćin ušao puno čvršće i sa većom željom da pobjedi. Mi nismo našli rješenje da kroz igru probijemo njihovu dobro postavljenu obranu. Žao mi je što nismo nastavili naš pozitivan niz, sad se okrećemo novom tjednu i pripremi za utakmicu u subotu, gdje gostujemo kod vodeće momčadi Tehničara, u Cvetkovcu. Za našeg najboljeg pojedinca bi izdvojio Krešimira Crvenku. Trudio se, pretrpio puno prekršaja, htio je pobjedu, međutim mi ostali nismo bili na tom nivou – riječi su trenera – igrača Virovitice, Samuela Spudića.

Garić Garešnica – Virovitica 1:0

Garić: Dubravac, Batinić, Vaclavek, Purkić, Havliček, Rijetković V., Bašljan (od 56. Mihatović), Kožuhar (od 27. Rijetković L., od 90. Kapan), Kurjančić, Dergez (od 73. Zdjelar) i Kolar (od 86. Vezmar). Trener: Vladimir Vaclavek.

Virovitica: Buđak, Spudić (od 79. Mikičić), Mrazović D. (od 66. Kovač D.), Blažević, Crvenka, Suvajac, Duvnjak, Marković, Reščić, Horaček (od 84. Mrazović K.) i Đurđević. Trener: Samuel Spudić.

Garešnica. Igralište Garešnica. Gledatelja: 150.

Suci: Ivan Koprić (Križevci), Zoran Vrabelj (Koprivnički Ivanec) i Ivan Huđ (Koprivnica).

Strijelci:

1:0 Havliček

Žuti kartoni:

Vaclavek (7.) – Garić; Blažević (78.), Mikičić (83.) – Virovitica.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content