FOTO U OŠ Davorin Trstenjak Čađavica otvoren Eko-kutak

U OŠ Davorin Trstenjak Čađavica završila je građanska akcija Eko-kutak, financirana sredstvima Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Cilj akcije bio je izgraditi drvenu sjenicu za održavanje nastave u školskom vrtu, ujedno i natkriveno mjesto na kojem učenici putnici mogu čekati autobus, te mjesto za održavanje različitih vijeća i sastanaka.

Cijela akcija bazirana je na volontiranju roditelja i žitelja općine Čađavica, te djelatnika škole. Uz Nacionalnu zakladu, realizaciji akcije financijskim sredstvima pridonijela je i Virovitičko-podravska županija, načelnik općine Čađavica Mirko Rončević, a roditelji učenika koji pohađaju školu volontirali su svojim radom u izgradnji i uređenju sjenice. Glavni koordinator akcije bio je Ivica Franjić, a voditeljica akcije učiteljica Tamara Španić.

Prigodom otvaranja Eko-kutk ravnateljica OŠ Davorin Trstenjak Čađavica Ksenija Žunec svima koji su doprinijeli u izgradnji eko kutka uručila je zahvalnice te se zahvalila na sudjelovanju i uređenju. (www.icv.hr, adf)

[g-gallery gid=”488643″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content