TUČNJAVA U ORAHOVICI Mladić nožem izbo muškarca i još dvojicu ozlijedio, iste noći premlaćen još jedan muškarac

Uobičajeni izlazak u noćni klub u Orahovici u subotu u noći gotovo je završio kobno. Naime, oko 1 sat došlo je do tučnjave u kojoj su teže ozlijeđene čak četiri osobe. Prema priopćenju PU virovitičko podravske, kriminalističko istraživanje je još u tijeku, a do sada su utvrdili kako je prilikom tučnjave 21-godišnjak uporabom oštrog predmeta nanio teže ozlijede 28 – godišnjaku, 29 – godišnjaku i 31 – godišnjaku, dok je 47 – godišnjak zadobio teške tjelesne ozlijede od još uvijek nepoznatih osoba.

Iz neslužbenih izvora doznajemo kako je 21-godišnjak nožem napao grupu ljudi u kojoj su se nalazila i dva policajca, koji u tom trenutku nisu bila na dužnosti. Naime, prema očevicima, 21-godišnjak je nekoliko puta jednog muškarca ubo u vrat i trup, a potom i još dvojicu muškaraca posjekao, od kojih je jedan bio policajac.

Kako svjedoci tvrde, drugi policajac u tom je trenutku izbodenog muškarca žurno svojim osobnim automobilom odvezao u bolnicu i tako mu spasio život. Nagađaju kako je mladić nožem napao prisutne kao osvetu za napad nepoznatih osoba na njegovog ujaka (47) koji je te večeri zadobio teške tjelesne ozljede uslijed premlaćivanja.

Prema policijskom priopćenju, svi ozlijeđeni su zatražili liječničku pomoć u OB Našice, a nad 21 – godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje te je predan pritvorskom nadzorniku u PU bjelovarsko-bilogorsku, dok se kriminalističkim istraživanjem nastavlja rasvjetljavanje razloga ovog događaja te traži osobe koje su 47-godišnjaku nanijele teške tjelesne ozljede.

Iz PU virovitičko-podravske kažu nisu u mogućnosti dati dodatne informacije vezane uz slučaj.

– Događaj koji se dogodio u subotu 27. listopada u 1 sat ispred ugostiteljskog objekta u Orahovici, gdje je ozlijeđeno više osoba, po kvalifikaciji kaznenih djela u nadležnosti je Županijskog suda u Bjelovaru pa je stoga PU virovitičko-podravska, ograničena u davanju informacija – rekao je glasnogovornik PU virovitičko-podravske Josip Štajdohar ističući kako kriminalističko istraživanje vezano za navedeni događaj još nije dovršeno. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content