VIRO VIROVITICA PUTUJE U ZAGREB Metalac je spreman i odmoran, ali glavnu riječ ima Vašarević

Novi izazov rukometašima Viro Virovitice slijedi u subotu, 27. listopada. Put ih vodi u Zagreb gdje ih dočekuje ekipa RK Metalac, dojučerašnji premijerligaš i jedno od najtežih gostovanja ove sezone.

Osim što je sama ekipa Metalca dobra ekipa, specifičnost gostovanja u subotu je i činjenica da su Zagrepčani, radi obaveza jednog svog igrača u reprezentaciji Hrvatske u rukometu na pijesku, odgodili čak tri svoje utakmice 1. HRL Sjever. Tako sada dočekuju Virovitičane odmorni, sa odrađenim mini pripremama i sa dva nova igrača.

Stoga nema nikakve sumnje, za osvojiti bod ili oba, puleni trenera Vašarevića morat će odigrati vjerojatno najbolju utakmicu ove sezone. Upitan je nastup Ivana Gašparovića zbog ozljede, dok bi ostatak ekipe trebao biti treneru na raspolaganju. Ključ dobrog rezultata je vjerojatno u dobro odigranoj obrani, borbenoj igri svih 60 minuta u kojoj tehničke greške i promašaje treba svesti na minimalnu razinu. U tom slučaju mogli bi se virovitički “lavovi” vratiti kući „pjevajući“.

Utakmica počinje u 16.30 sati u ŠD Trešnjevka (popularna Kutija šibica).

(www.icv.hr, sž, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content