FOTO Pomlađeni sastav Viro Virovitice izgubio u kupu od Osijeka 34:38

U susretu prvog kola kupa regije Sjever rukometaši Viro Virovitice na svom terenu sportske dvorane Tehničke škole dočekali su konkurenta iz lige, momčad Osijeka.

Trener Damir Vašarević nije mogao računati na veći dio svojih igračkih poluga. Zbog školskih i poslovnih obveza u sastavu nisu bili: Luka Moslavac, Dino Meter, Dubravko Benko i Igor Gašparović, dok je Robert Rešetar bio samo službena osoba na klupi. U sastavu su bili pretežno mlađi igrači, a nakon dužeg vremena na vratima je aktiviran Matej Matić.

IMG 7883 Custom

Gosti su na početku poveli s jednim zgoditkom prednosti. Vrlo brzo domaća momčad preuzima kontrolu rezultata u svoje ruke i odlazi na pet zgoditaka prednosti (14:9). Zbog ozljede iz igre izlazi vratar Karlo Štimac, koji je svojim obranama bio čvrst oslonac ekipe.

IMG 7904 Custom

U posljednjih desetak minuta prvog dijela gosti ulaze u seriju 9:0 i na odmor odlaze s tri zgoditka prednosti (16:19). U nastavku utakmice gosti održavaju prednost od jednog do pet zgoditaka prednosti. Pred sam kraj, u jednom trenutku gosti odlaze na sedam zgoditaka prednosti, ali su domaći mladići na kraju smanjili na konačnih 34:38.

IMG 7887 Custom

Gosti su se ovom pobjedom plasirali u drugo kolo kupa.

-Kup smo odigrali u mješanom sastavu. Htjeli smo dati priliku igračima, koji treniraju ali su do sada manje igrali. Neki su to više, a neki manje iskoristili. Zadovoljni smo prikazanim. Što smo htjeli s ovom utakmicom, to smo dobili. Napadački smo odigrali dobro, postigli trideset četiri gola, obrambeno nije bilo bajno. Nakon ozljede Karla Štimca na vrata je stao Matej Matić, koji nam je došao pomoći – rezimirao je trener Viro Virovitice Damir Vašarević.

IMG 7891 Custom

Viro Virovitica: Zečević 4, Vašarević 3, Smiljčić 2, Suhanek, Matić, Čevelak 1 (1), Štimac, Sabo 6, Poljak 6, Crljenić 4 (2), Starčević, Janjić 2, Ivan Gašparović 4, Karlo Moslavac 1 i Smutni 1. Trener: Damir Vašarević.

Sedmerci: 3 (3), isključenja: 4 minute (Zečević i Janjić po dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 7914 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content