NOVI TERMIN SAJMA Viroexpo 2019. održat će se u novoj multifunkcionalnoj hali

Jednoglasnom odlukom članova Odbora za pripremu i održavanje sajamske manifestacije Viroexpo 2019, definirano je kako će se Viroexpo 2019. održavati od 15. do 17. ožujka 2019. godine.

Odluku je obrazložio, predsjednik Odbora i virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

– U tijeku je izgradnja novog doma Viroexpa, koji se financira sredstvima Ministarstva poljoprivrede, a u sklopu projekta Slavonije, Baranje i Srijema. Rok za gradnju te multifunkcionalne hale je do 1. veljače iduće godine. Nama je svima želja da se Viroexpo 2019. održi u novoj hali, jer smo od početnih dana sajma, od 1996. godine do danas, bili podstanari. Stoga, jednoglasnom odlukom svih članova Odbora, odlučeno je kako će se Viroexpo 2019. održati od 15. do 17. ožujka iduće godine, kada ćemo predstaviti i novu halu.

IMG 3412 e1542182080815
Foto: K. Toplak

Župan Andrović, dodatno je pojasnio razloge novog termina.
– Pritom će nam i troškovi za grijanje, zbog novog termina biti manji, a očekujući toplije i ljepše vrijeme, očekujemo i da će broj izlagača, kao i posjetitelja, biti značajno veća. Ovaj sajam se ionako radi zbog gospodarstvenika, naših izlagača i posjetitelja i zato i imamo novi termin, koji će nam u budućnosti ostati kao stalan datum. Osim toga, u čvrstom prostoru, i organizacija ove najznačajnije gospodarske manifestacije u ovom dijelu Hrvatske, bit će kudikamo lakša. U novom terminu, koji će nam ostati i za ubuduće, zbog ljepšeg vremena, očekujemo i više izlagača, posebno na otvorenom izlagačkom prostoru. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content