RUKOMET Virovitičke Lavice ispustile sedam golova prednosti i minimalno izgubile u Zelini

U osmom kolu druge lige Sjever rukometašice Tvin Virovitice doživjele su prvi ovosezonski poraz. Izgubile su u Zelini od istoimene ekipe 33:32.

Domaće rukometašice povele su 1:0 i stale. U nastavku utakmice gošće iz Virovitice su bile u konstantnoj prednosti. U prvom dijelu to je bilo do četiri zgoditka. Na odmor se odlazi rezultatom 17:14 za Virovitičanke. U nastavku prednost gošći u nekoliko navrata iznosi sedam zgoditaka. Desetak minuta prije kraja utakmice Lavice počinju igrati sve lošije, što domaće rukometašice koriste i smanjuju zaostatak. U posljednje četiri minute Zelina ponovno vodi. Dvije minute prije kraja utakmice domaće imaju svoju najveću prednost na utakmici 33:31. Virovitičanke uspijevaju smanjiti zaostatak na 32:33, a za nešto više nije bilo vremena.

IMG 8478 Custom

Pokazalo se da se samo punim angažmanom tijekom cijele utakmice može doći do bodova. Sve igračice koje su bile na terenu napravile su poneku pogrešku, koja je dovela do poraza. U taj niz pogrešaka uključili su se i suci s nekoliko odluka, koje nisu išle na ruku gošćama.

Pred rukometašicama Tvin Virovitice u srijedu, 21. studenoga je utakmica osmog kola u kojoj na svom terenu u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici u 19 sati igraju s drugom ekipom varaždinske Koke. To im je prilika da pokažu, da je nedjeljni poraz bio samo loš dan.

Tvin Virovitica: Devald, Hrvoić 2, Jezerčić, Veršec 1, Đud 1, Hudoletnjak 9 (2), Maja Biuk 4, Blažević 9+0, Medved, Zupčić, Prpić, Deskar 14 (1), Oštrić, Miklić 1 i Iva Biuk. Trenerica Zdenka Premužić.

Sedmerci: 4 (3),

Isključenja: 8 minuta (Veršec 6 minuta – crveni karton u 57. minuti, Đud dvije minute).

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content