Još jedan uspješan vikend za nogometaše No Limita: kategoriji U-10 drugo, a U-14 četvrto mjesto

Sjajan turnir odradili su mali nogometaši Nogometne akademije No Limit do deset godina.

U konkurenciji 16 ekipa na 7. Zimskom kupu Mladosti iz Pavlovaca “okitili” su se srebrom i pojedinačnom nagradom najboljeg strijelca.

Nakon što su prošli vikend u grupnoj fazi s dvije pobjede osigurali prvo mjesto, jučer su u dramatičnoj utakmici četvrtfinala pobjedom 6:3 protiv Kaptola izborili polufinale. Treba napomenuti da su se virovitički akademci u toj utakmici vratili nakon rezultatskog gubitka od tri gola razlike. U polufinalu nezaustavljiv Luka Knežević s pet pogodaka protiv Slobodnice odvodi svoju ekipu u finale, a sebi osigurava titulu najboljeg strijelca turnira s ukupno 14 postignutih pogodaka.

20181209 204744 Custom e1544443989871
foto: No Limit Virovitica

U finalu od No Limita je minimalnim rezultatom 2:1 bolja bila ekipa Slavonije iz Požege.

Pod vodstvom trenera Damira Filipovića za No Limit su nastupili: Mario Jug, Luka Knežević, Josip Đurđević, Petar Ključec, Tasha Filipović, Roko Santro, Leona Radi, Karlo Klement, Karlo Jovanović te mlade nade Borna Klement i Lovro Santro.

Kategorija U-14 protekla tri vikenda nastupila je na Zimskom prvenstvu Bjelovarsko-bilogorske županije, popularnoj “Petici”.

Nakon grupne faze nogometaši No Limita izborili su plasman na završnicu na kojoj se ovog vikenda sastalo najboljih osam ekipa. U četvrtfinalu su nakon sedmeraca bili uspješniji od Čazme da bi u polufinalu isto tako nakon sedmeraca nešto spretnija bila ekipa Daruvara.

20181208 130559 Custom
foto: No Limit Virovitica

Utakmica za treće mjesto odlazi na stranu Hajduka u Pakrac. Pod vodstvom trenera Tomislava Filipovića za No Limit su nastupili: Matko Jug, Roko Piljek, Tin Tumpić, Tin Filipović, Theo Filipović, Roko Blažević, Patrik Bauman, Luka Skupnjak, Luka Miličević, Denis Hodak, Saša Ivan Švarbić, Oton Fadljević, Karlo Zelenbrz i Benjamin Široki.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content