Na sjednici Skupštine POK-a uručena priznanja za 2018. godinu obrtnicima s područja VPŽ

foto: okvpz.hr

U prostoru Udruženja obrtnika u Virovitici održana je radno-svečana sjednica Skupštine Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije.

U radnom djelu nazočne je predsjednik Komore Zoran Horić informirao o aktivnostima u obrtničkom komorskom sustavu tijekom ove jeseni te o participaciji predstavnika POK-a u cehovima i radnim tijelima Hrvatske obrtničke komore u novom mandatu. Skupštinari su zatim donijeli Program rada i Financijski plan Komore za 2019. godinu, koji su osim uobičajenih aktivnosti sadržajno bogatiji za projekt zaštite tradicijskih obrta, što se planira provesti zajednički s Virovitičko-podravskom županijom.

Obrtnike su prigodno pozdravili brojni gosti, među kojima su bili Hrvoje Belobrk-predstojnik Područnog ureda Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Milan Vanđura-direktor HGK-Županijske komore Virovitica, Bojan Mijok-pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo VPŽ, Siniša Palm-pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo grada Virovitice, Marin Kokorić-pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Slatine, Vladimir Reider-ravnatelj Industrijsko-obrtničke škole Virovitica i dr.

Na završetku sjednice uručena su priznanja HOK-a za 2018. godinu obrtnicima s područja Virovitičko-podravske županije i to: Zahvalnica – Ivanu Bukviću, Miroslavu Kolesariću, Srebrenki Pušić i Borislavu Romiću, Priznanje – Edvardu Željku Barčanu, Branki Nemet, Miji Pavelku i Hrvoju Šimunoviću te Povelja – Goranu Božaniću, Željku Palkoviću, Robertu Romiću i Marici Šomođi.

(okvpz.hr)