Pokloni i “Zimska bajka” za djecu SOS sela Ladimirevci

Jučer (četvrtak) su predstavnici Općine Čačinci zajedno s udrugom “Red vitezova Ružice grada” i predstavnicima udruga s područja općine Čačinci posjetili djecu u SOS selu Ladimirevci.

Djeci je poklonjeno voće koje su sakupila djeca iz Osnovne škole Antuna Gustava Matoša Čačinci, Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica i udruga s područja Općine Čačinci.

Poklonjeni su im i kape, šalovi i čarapice koje su isplele žene iz sekcije rukotvorine KUD-a Čačinci. Udruga “Red Vitezova Ružice grada” izvela je predstavu “Zimska bajka” koja je razveselila mališane.

IMG 20181220 183728 Custom
foto: čitatelj

U ovoj akciji sudjelovali su: Osnovna škola Antuna Gustava Matoša Čačinci, Osnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić Orahovica, Udruga “Red vitezova Ružice grada”, Nogometni klub Mladost Čačinci, Košarkaški klub Mladost Čačinci, Kulturno umjetničko društvo Čačinci i sekcija rukotvorine KUD-a Čačinci, Zajednica žena “Katarina Zrinski” Čačinci, Matešić d.o.o. i Knežević obrt.

Stanovnici i djelatnici SOS sela Ladimirevci predvođeni s ravnateljem Zoranom Relićem zahvalili su na posjeti i poklonima.

(www.icv.hr, ah)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content