Savjet mladih VPŽ i djelatnici Virovitičko-podravske županije donirali namirnice za potrebite

Županijski Savjet mladih u suradnji s Virovitičko-podravskom županijom organizirali su humanitarnu akciju prikupljanja namirnica za korisnike Socijalne samoposluge. Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica, Željka Grahovac, istaknula je kako će ove godine moći proširiti krug potrebitih kojima će pomoći za blagdane.

– Veliko hvala Županu, djelatnicima županije i Savjetu mladih Virovitičko-podravske županije na ovoj velikoj donaciji. Uz korisnike zajamčene minimalne naknade – obitelji sa troje ili više djece, ove godine će u većoj mjeri biti potpomognuti i umirovljenici, odnosno samačka staračka domaćinstva s prihodima do 1.500 kuna i dvočlana staračka domaćinstva s prihodom od 2.000 kuna – rekla je Željka Grahovac.

IMG 0703 Custom

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije već tradicionalno organizira ovu akciju, kako za božićne, tako i za uskršnje blagdane.
– Cilj nam je pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, sretni smo što u našemu gradu djeluje Socijalna samoposluga „Djelo ljubavi“ i što će prikupljene namirnice doći u sigurne ruke – rekla je Melita Ilakovac, predsjednica Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije. Na poziv Savjeta, djelatnici Županije rado se odazovu.

IMG 0712 Custom

– Drago mi je da Savjet mladih Virovitičko-podravske županije organizira ovu humanitarnu akciju i što je postala tradicijom. Zahvaljujem svima koji su pomogli da se namirnice prikupe za one kojima su potrebne – istaknuo je župan Igor Andrović. (www.icv.hr, lmh, foto: L. Martinko Hock)[g-gallery gid=”498102″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content