Učenici Katoličke osnovne škole u Virovitici održali predbožićnu priredbu

U Gradskom kazalištu u Virovitici u utorak je održan predbožićni program učenika virovitičke Katoličke osnovne škole. Uz roditelje i druge uzvanike programu je nazočio i požeški biskup Antun Škvorčević te Ivica Žuljević, predstojnik Ureda za Katoličke škole.

Učenici predvođeni učiteljicama i vjeroučiteljem pripremili su bogat program koji se sastojao od pjesama u izvedbi školskog zbora, recitacija učenika prvog razreda i recitatorske skupine, plesne točke ritmičke skupine te predstave koju je prikazala školska dramska skupina.

MT8 6911
Foto: Katolička osnovna škola u Virovitici

Kroz cjelokupni program učenici su se vratili u povijest slavlja Božića i poručili nam kako Božić nije tek neko obično slavlje nego je to blagdan koji se slavi u obiteljima donoseći uvijek poruku mira i ljubavi. Na kraju programa sve prisutne je pozdravio ravnatelj Mario Večerić, koji je učenicima i djelatnicima zahvalio na pripremljenom programu, a nazočnima na sudjelovanju.

MT8 6781
Foto: Katolička osnovna škola u Virovitici

Potom je svoju riječ uputio i biskup Antun Škvorčević. Upitao je učenike kada u Virovitici započinje Božić te je naglasio kako Božić počinje kada učenici Katoličke osnovne škole pripreme bogat program i uvedu nas u otajstvo Kristova rođenja. Potom se biskup obratio i svim prisutnima zaželjevši im blagoslovljene božićne blagdane. Zahvalio je učenicima i učiteljima na izvrsno priređenom programu, kao i na svemu onome čim ne pridonose cjelovitom rastu djece. (www.icv.hr, mv)[g-gallery gid=”498581″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content