Zimska služba u Virovitici na terenu: Nastavlja se s čišćenjem snijega i nasipavanjem terena solju

Prvi “pravi” snijeg u petak, 14. prosinca zabijelio je i područje Virovitičko-podravske županije. Iznad većeg dijela županije snježni pokrivač uglavnom je visok 5-15 cm, dok je na području grada Virovitice u 21 sat bilo 10 cm snijega. Zimska služba je tijekom cijele noći bila na terenu. Nakon glavnih prometnih pravaca i nogostupa, u skladu s prioritetima, čišćene su i ostale prometnice u gradu.

Snijeg je u subotu u ranim popodnevnim satima prestao padati, a u noći sa subote na nedjelju očekuje se razvedravanje sa zapada. Ovom prilikom građane molimo za strpljenje. Zimska služba je na terenu te se nastavlja s čišćenjem i nasipavanjem solju.

Tjedan pred nama na samom početku donosi nam nove snježne oborine te nastavak zimskih temperatura zraka. Ujedno pozivamo vozače na oprez u prometu zbog mokrih i skliskih kolnika.

Za održavanje nerazvrstanih cesta na području grada u zimskom razdoblju zadužena je tvrtka Ceste d.d. Bjelovar. Za područje Virovitičko-podravske županije spremno je 28 vozila s ralicama i posipačima, rovokopači za utovar materijala za posipanje te kombi vozila za obilazak cesta, a zalihe soli i agregata su osigurane. (virovitica.hr, icv.hr; foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content