Najmlađi košarkaši Virovitice odigrali 4. turnir MBL M-11, Denić i Farkaš osigurali završnicu u sportskim igrama

Proteklog vikenda u Bjelovaru se odigrao 4. turnir mini basket lige M-11. Najmlađi košarkaši Virovitice nastupili su s dvije selekcije.

Prvu utakmicu igrala je ekipa Virovitica II protiv KK Koprivnice i pobijedila rezultatom 35-28. U sljedećoj utakmici nastupila je mlađa ekipa Virovitice (Virovitica I) u kojoj je svoje prve košarkaške minute odigrao i najmlađi igrač natjecanja – petogodišnji Dino Gverić. Najmlađi košarkaši su pokazali sav svoj talent, rad i trud te pobijedili ekipu DHPG iz Drnja rezultatom 32-9.

Uslijedila je utakmica između KK Virovitice I i domaćina, vodećeg na tablici, VEDI-a iz Bjelovara. Unatoč velikoj želji i borbi Virovitičani ipak nisu imali šansu protiv starijih i iskusnijih domaćina te su izgubili rezultatom 29-18. Uslijedila je još jedna utakmica između Virovitice I i Mladosti iz Đurđevca, u kojoj su virovitički košarkaši uvjerljivo pregazili protivnika rezultatom 59-7.

Na turniru se održalo i natjecanje u košarkaškim igrama u kojima je Gabriel Denić pobijedio u tehnici vođenja lopte, a Luka Farkaš u natjecanju izvođenja slobodnih bacanja te su se obojica plasirala na završnicu sportskih igara. Igor Kozlinger natjecao se u brzini vođenja i došao do finala u kojem nije imao sreće te je malo falilo da i on osigura završnicu.

Trener Hrvoje Dragičević pružio je šansu svim svojim igračima, koji su na najbolji način opravdali povjerenje trenera te pokazali da se u Košarkaškom klubu Virovitica ne moraju brinuti za budućnost.

Za Viroviticu su nastupali:

Virovitica 1:

Luka Farkaš, Arijan Kečkiš, Gabrijel Kečkiš, Igor Kozlinger, Marko Krznarić, Karlo Farkaš, Fran Jemić, Dino Gverić, Dominik Denac i Gabriel Denić.

Virovitica 2:

Luka Farkaš, Samuel Smiljanić, Arijan Kečkiš, Gabriel Denić, Antonio Tutić, Marko Krznarić, Emanuel Vidović, David Smiljanić i Dorijan Čor.

Ostali rezultati:

Koprivnica – Radnik Križevci 36-22
Vedi Bjelovar – Mladost Đurđevac 27-4

(www.icv.hr, sp, KK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content