NOVI WEB PORTAL Panonske biciklističke staze: Uputite se biciklom kroz VPŽ po čak 16 ruta dugih 681 kilometar

Sreća je vožnja biciklom kroz sunčan dan. I sreća prati sve one koji će se zaputiti na nezaboravnu avanturu kroz Virovitičko-podravsku županiju – biciklom. Virovitičko-podravska županija izradila je jedinstveni web portal Panonske biciklističke staze na kojemu ćete pronaći sve potrebne informacije o cikloturizmu.

Na www.panonske-staze.com možete pronaći informacije o biciklističkim stazama u županiji, čiji će broj u narednim godinama rasti. Pronaći ćete korisne informacije kao što su lokacije servisnih stanica, najam bicikala, popis trgovina i servisa te smještaj. Zahvaljujući raznolikosti naše županije, spoju Slavonije i Podravine te različitim prirodnim ljepotama biciklističke staze Virovitičko-podravske županije ujedinjuju se i brendiraju pod nazivom Panonske biciklističke staze. Prije više od 60 milijuna godina područje Podravine i Slavonije prekrivalo je Panonsko more, zahvaljujući čemu je danas ono područje prirodnih ljepota Papuka, Bilogore i Drave.

Ono što su nekada bili otoci i morske dubine, danas su Panonske biciklističke staze. Biciklističke staze ovog područja prolaze smirenim krajolicima, preko brda, kroz šume i polja, uz rijeke, potoke i jezera. S vjetrom na licu i laganim tempom pedale koji vam odgovara, otkrijte ljepote ovog dijela Slavonije i Podravine, a da vam pritom ništa ne promakne.

Zahvaljujući sredstvima Ministarstva turizma te Virovitičko-podravske županije u novoj biciklističkoj sezoni moći ćete voziti po pet novo označenih staza, koje će krasiti novi vizualni standard znakova. Ako organizirate neku vrstu biciklističkog događanja kao što su biciklijade ili utrke, javite nam se putem kontakt obrasca na www.panonske-staze.com. (panonske-staze.com)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content