U tijeku upis djevojčica u program glazbeno-ritmičke sportske vježbaonice

Ove godine Studijski Odsjek za kineziologiju i sport, SINKO Instituta Virovitica, u programskoj suradnji s Pedagoškom udrugom ”Zvono” i Kineziološkim centrom Interplan, upisuje djevojčice mlađeg školskog uzrasta u metodički program glazbeno-ritmičke sportske vježbaonice, koja djeluje u okviru Eko-pedagoškog projekta „Kultura igre i sporta“.

Program je primarno odgojno-zdravstvenog karaktera, prilagođen osobnim mogućnostima djeteta te je pedagoški uređen po principu učenja i vježbanja kroz igru, stoga je primjeren svim djevojčicama bez obzira na motoričke dispozicije.

Djevojčice će tako učiti različite ritmičko-plesne strukture (s i bez rekvizita), gimnastičke vježbe na tlu, kao i ritmičke tehnike primanja, dodavanja i vođenja lopte u prostoru te elementarne igre.

Treninzi će se održavati u školskoj dvorani Gimnazije Petra Preradovića Virovitica, utorkom i četvrtkom od 18:00 do 19:00 sati, a prvi trening počinje u utorak, 5. veljače. Trener i voditelj programa je Davor Suhan i Ana Milković Jovanović kao instruktorica plesa i koreografije.

Prijave za upis traju do 1. veljače, a više informacija možete dobiti na broj telefona: 098 9502 802 ili na mail [email protected]. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content